Adelina Tahiri, mahnit me trupin pak javë pas lindjes!!!

Stereotipet po sfidohen gjithmonë e më shumë në ditët tona! Nënat e reja, me peshën e shtatzanisë që i ndryshon fizikun për muaj, në mos vite të tëra, dalëngadalë po i lënë vendin atyre që luftojnë fort dhe e rimarrin formën e vjetër shumë shpejt. Megjithatë, Adelina Tahiri na befasoi krejtësisht, sepse në fotot e fundit që ka postuar, duket shumë mirë, edhe pse nuk ka vecse pak javë që ka sjellë në jetën djalin e saj të parë, Jon!

Duket që i ka kushtuar kohë vetes, se ndryshe nuk bëhet! Por nëse arin që të kujdeset edhe për djalin, edhe përveten, ne mund t`I themi vetëm: të lumtë!

 

 

Previous ArticleNext Article