Gjin Gjoni dhe e shoqja në qiellin e shtatë: pas shumë vitesh së bashku, ka ardhur në jetë fëmija i tyre i parë!

Është një vajzë dhe quhet Amber Yvonne. Për gjyqtarin Gjin Gjoni dhe të shoqen, ajo është sinonim i mrekullisë. Të dy lidhën kurorë në vitin 2011, por fëmija i parë në jetën e tyre mbërriti vetëm tani, kur Elona Caushi është 45 vjec!!! Epo, kurrë mos thuaj kurrë është ajo shprehja e vjetër dhe s`ka dalë kot!

Një fëmijë ishte ai që i mungonte martesës jetëgjatë, dhe padyshim, këtë ditë, cfiti e ka ëndërruar prej kohësh.

Dhe duket për të qenë 100% të sigurtë se cdo gjë do të shkonte më së miri, kanë zgjedhur që Elona ta sjellë beben në jetë në Gjermani. Gjin Gjoni është anëtar I Gjykatës së Apelit në Tiranë, ndërsa bashkëshortja një sipërmarrëse mjaft e suksesshme, ama në këtë moment, për të dy ata me shumë gjasë, nuk ekziston gjë tjetër në botë!Previous ArticleNext Article