Nga telenovelat turke, ne Hollivud: aktori që përgatitet për hapin më të madh të karrierës! 0

Qarkulluan mjaft lajme se Çagatay Ulusoy ( apo Sarpi I serialit “ I Infiltruari) kishte telashe me ligjin ( u tha se shkaku ishin lëndët narkotike) . Pati madje dhe disa shkrime, sipas të cilavë, aktori joshës do të tërhiqej farë nga ky profesion për ca kohë, e do t`i përkushtohej një zanati te vecantë, i cili duket sikur po humbet në ditët tona: punimit të argjilës.

Por planet e tij paskanq qenë më të thella se kaq. Pas suksesit të përjetuar në kinemanë turke, 27 vjecari i hedh sytë akoma më lart: ai synon Hollivudin.

Mediat rozë thonë se Çagatay ka udhëtuar drejt SHBA-së ku priter të marrë pjesë në një projekt në Olimpin e filmit. Mësohet se ai ka nënshkruar një  kontratë me njërën prej agjensivë më të rëndësishme të rekrutimit të aktorëve në botë,  “United Talent Agency”, e cila ka afruar yje si Johny Deep apo Angelina Jolie.

Previous ArticleNext Article