Ujin që pi familja mbretërorë britanike, mund ta blini në internet!

Që familja mbretërore nuk pi ujë cesme, këtë duhet t`ua marrë mendja të gjithëve! Po cfare uji pijnë saktësisht ata?  Ai quhet Hildon Natural Mineral Water , burimin e ka nga lugina Test në Britaninë e madhe dhe e bukura është se gjendet edhe online! Në Amazon shitet si varianti i thjeshtë ashtu dhe ai mineral i këtij uji kaq të vecantë, por koston e ka ca të kripur ( normal, s`kishte si ndodhte ndryshe!): 5 dollarë shishja!

Pallati mbretëror ka vite që vetëm këtë lloj uji përdor dhe vitin e kaluar, atij iu dha një Royal Warrant, një lloj vule aprovimi që vjen nga kurora. Epo, kur është i mirë për mbretëreshën, duhet të ketë ndonjë gjë të vecantë, ose asaj thjesht i është fiksuar dhe kaq!!

Previous ArticleNext Article