Buzëkuqët e sezonit, nuancat më joshëse ( rikthehen disa te vjetra) !!

Mat apo me shkëlqim? Ngjyra klasike apo të guximshme? Ideja juaj për buzëkuqin perfekt mund të jetë e krijuar tashmë, por nga fotot e mëposhtme, mbase ndryshoni mendim. Këto janë ngjyrat e sezonit:

E kuqja e gjakut, e propozon një emër i madh i modës, Karl Lagerfeld

  • – Lajmin e mirë për ato që janë tek ngjyrat natyrale e sjell Chanel

  • Prapë një gjigand i modës, Dior me ultra Lively

  • Por e kemi edhe vjolën e fortë, për ato qe mbeten tek konvencionalja, u themi provoni një herë ndryshoni!

  • Ja dhe e adhurueset e ngjyrave të zbehta, mund ta gjejnë veten tek kjo Nude Vanilla

  • Prapë një e kuqe e bukur e fortë, këtë herë nga Givenchy

  • Një pastel mat vjollcë e errët shihet me shumë vëmendje këtë sezon

  • Në listë gjejmë dhe nuancën Cream&Espresso për ato që janë tek kafja

  • Dhe ky mat Hungry pink duket mjaft interesant!

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article