Dikur u zunë dhe prishën ortakërinë, po tani janë pajtuar vërtet? 0 1023

Marrëdhënia mes tyre mori një goditje aq të madhe muaj më parë sa hoqën dorë edhe nga ortakëria në biznes. Që të dy tashmë janë emra të njohur në ekran, e përpara ca kohësh, kanë qenë aq miq sa kishin hapur një restorant së bashku. Por dicka ndodhi dhe gjithcka u prish.Sic ka shpjeguar Ori vetë, problemi paska qenë pikërisht restoranti, nga i cili moderatorja ka zgjedhur të heqë dorë. Por shefi i kuzhinës ishte së fundi në programin që Ori drejton së bashku me Isli Islamin, Wake Up. Ajo e ka mirëpritur pa treguar ndonjë shenjë hatërmbetjeje dhe Renato ka rrëfyer lirshëm detaje nga emisioni i tij i ri në Top Channel,  “Hell’s Kitchen”.

Kështu nga jashtë, duket sikur inatet me njëri tjetrin ia kanë lënë së shkuarës!

Previous ArticleNext Article