Kur bukuria të prish punë! Sofia Vergara: kam punuar shumë, dhe pamja, disa herë më ka sjellë probleme! 0

Jam 46 vjec, dhe punoj prej gati 30 vjetësh! Më ka rënë bretku, rrëfen Sofia Vergara duket treguar se suksesi nuk ka qenë i lehtë për të dhe se i është dashur të punojë shumë, duke sakrifikuar dhe kohën që duhet t`i kushtonte familjes. Tani mundi po më shpërblehet, por kam bërë sakrifica jo të lehta për një nënë, sic është mungesa nga ditëlindja e djalit tënd, thotë aktorja e njohur.

Bukuria, patjetër duhet ta ketë ndihmuar shumë në rrugëtimin e saj të vështirë drejt majës, e drejtë?

Jo tamam. Sofia Vergara është shumë joshëse për të interpretuar një vajzë të thjeshtë.E kuptova shpejt, pat treguar ajo në një intevistë në shtypin e shkruar, se një pamje tërheqëse dhe format që bien në sy të ndihmojnë deri diku, por nuk mund të luash cdo lloj roli. Duket sikur je e paracaktuar për disa prototipe dhe kaq. Praktikisht, vazhdon ajo, me duhej të lutesha për role femrash normale!

 

Previous ArticleNext Article