Të gjitha fotot që nuk na u treguan nga dasma e Vesa Lumës me Big Bastën! 0

Xhensila Myrtezaj ruajti përvjetorin e martesës për të postuar foto që nuk i kishim parë më përpara. Duket është një trend, sepse po e bëjnë disa emra të njohur. Më e  fundit është këngëtarja simpatike Vesa Luma, e cila tre vjet më parë preferoi ta kalonte pa shumë bujë në media ditën e vet të madhe. Nga dasma e zhvilluar në një vend të vecantë sic është Kalaja e Lëkursit, nuk arritëm të shohim vecse disa imazhe. Vesa tani, na tregon të tjera. Ne kuriozë ishim, gjithsesi!

Cifti u martua 12 shtatorin e 2015-tës. Aktualisht që të dy e kanë bërë të ditur se nuk do të heqin dorë nga muzika, dhe se së shpejti do të vijnë me disa projekte të reja.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article