“Hyrremit “ i pëlqeka ky reper shqiptar, e dëgjon bashkë me të bijën!

Meryem Muzerli është një aktore tejet popullore në vendin e saj, por mbetet shumë e dashur edhe për shqiptarët. Në fakt, ne më shumë e njohim si “ Sulltanesha Hyrrem“, për shkak se intepretonte rolin e nuseses së shumëadhuruar të sulltanit tek seriali i famshëm e mjaft i ndjekur edhe këtu, “ Sulejmani i madhërishëm“.

Por ndërkohë, ajo që një pjesë e publikut nuk di, sipas gazetës express, është se Meryemi është martuar me shqiptar, ndaj dhe duket ka nisur ta pëlqejë edhe kulturën dhe muzikën tonë.

Në një video të postuar në rrjetet sociale, aktorja ka treguar sesi argëtohet me të bijën duke dëgjuar këngën hit të Noizy-t me Raf Camorra, “Toto”.Previous ArticleNext Article