Kate Moss tërheq shprehjen e famshme, tani thotë: “nuk ka përse të jesh medoemos thatanike e të heqësh ushqimin!“

E pat thënë në vitet 90`, dhe mbeti e rrënjosur shprehja e saj: “ asgjë nuk shijon aq shumë sa të qenit e dobët!!! . Përpara elegancës nuk ia vlen pra shija e asnjë ushqimi. Duhen sakrifica. Por a e mendon sërish kështu Kate Moss sot?

Shprehja e atëhershme duket ka inkurajuar padashur problemet e ushqimit te modeleve që e kërkojnë uljen e peshës me  këmbëngulje.

Kate 44 vjecare, tani nuk e mendon më ashtu. Atëherë e thoshte gjithmonë një shoqja ime, kur i vinim rrotull biskotave, rrëfen supermodelja. Kate se fundi i mëshon idesë së diversitetit.

Nuk ka përse modelet e holla one-size të përfaqësojnë të gjithë, thekson ajo, njerëzit janë të ndryshëm e kjo duhet të reflektohet edhe tek përmasat e vajzave qe mbushin revistat!

 

Previous ArticleNext Article