I vetmi trend që i shkon çdo moshe, përmase dhe personaliteti është ky 0

Shumica e trendeve vijnë dhe shkojnë më shpejt se një taksi në New York, por ka një trend që ka qenë dhe aktualisht është në qarkullim dhe mesa duke nuk ka për të dalë kurrë nga moda. Dani Michelle stilistja e yjeve në Hollivud, që është ajo që vesh emra të njohur si Kourtney Kardashian, Carmen Elektra apo Kristen Cavallari, tregon se printi i leopardit në të gjitha format e veshjes është trendi që i shkon çdo moshe, përmase dhe personaliteti.

Previous ArticleNext Article