Roza Lati takoi grimierin e Kim Kardashian dhe u mahnit nga ajo që s’na e pret mendja!

Moderatorja Roza Lati ka takuar mbrëmjen e djeshme në Tiranë grimierin e Ariel Tejada që punon pranë familjes Kardashian. Roza ka publikuar disa foto në llogarinë e saj në Instagram bashkë me make up artistin dhe është shprehur e mahnitur jo nga puna e tij por nga të pasmet.

Po, po e lexuat mirë. “Sot takova grimierin e Kardashian. Por më shumë se sa me u mahnit me të si personazh u mahnita me të pasmet e tij”- shkroi Roza nën fotot e publikuara.

Ariel Tejada prej vitesh grimon motrat e famshme Kardashian duke qene make up artisti i tyre personal. Mesa duke Ariel ka ardhur për disa ditë në Shqipëri, pas vizitës që pati muaj më parë kur zhvilloi edhe “MasterClass-in” e tij në Tiranë.

Previous ArticleNext Article