Sara po na i nxjerr “me grep“: ja dhe një foto tjetër dasme, kështu, si për mirëmëngjes! 0

Tani po, mund të themi se kureshtja na është shuar goxha!  Fotot që i pritëm para një muaji, nusja po i nxjerr me ne fund dhe për ta mbajtur gjallë vëmendjen tonë, po e bën me shumë lezet: pak e nga pak. Nuk mund të themi se strategjia nuk po funksionon.Nga fotoja e altarit dhe ajo e puthjes, tani na sjell dhe foton zyrtare të ciftit, ku si Sara Hoxha, ashtru edhe Ledion Lico shkëlqejnë ( Ledioni madjeiI paska hyrë fort edhe dietave duket se shumë në formë e shohim këtu).

Previous ArticleNext Article