Yjet Hollivudianë për të cilët duket sikur koha ka ndaluar! 0

Nga Pharrell Williams te Gwen Stefani duket sikur për këta yje koha ka ndaluar pasi pamja e tyre nuk ka ndryshuar fare nga ajo e viteve më parë. Sigurisht që stili i jetesës dhe aktiviteti fizik janë shumë të rëndësishme por edhe gjenet tona luajnë një rol të rëndësishëm në faktin se si dukemi nga pamja fizike. Më poshtë ju paraqesim vipat të cilët mesa duket nuk do të plaken kurrë.

Adam Levigne

Angelina Jolie

Beyonce

Beyonce

Enrique Iglesias

Gwen Stefani

Halle Berry

Jay Z

Jennifer Aniston

Jennifer Lopez

Johnny Deep

Kanye West

Kylie Minogue

Mila Kunis

Pharrell Williams

Rihanna

Usher

Will Smith

Previous ArticleNext Article