Adelina Tahiri paska një arsye tjetër që e ka quajtur djalin Jon, jo atë që menduam! 0

Lidhja është me detin, kjo ështe vërtetë, por jo patjetër “ anën shqiptare“ të tij. Dhe përzgjedhja e Adelina Tahirit nuk ka të bëjë as më pretendimet se i vendosi fëmijës së vet të parë këtë emër si kundërpërgjigje ndaj atyre që e gjykuan për martesën me nje maqedonas.

Babai i tim shoqi ka lindur në Greqi, në anën e detit Jon atje. Ky është emër ndërkombëtar mbi të gjitha, edhe pse ne shqiptarët e përdorim si tonin. Megjithatë, dua të them se nuk ka prapavijë shqiptare, maqedonase e as greke; thjesht është emër i bukur, Jon Markov, shprehet Adelina duke na e sqaruar kështu këtë temë një herë e mirë.

 

 

Previous ArticleNext Article