Cantat më ekstravagante të vjeshtës!

 

Një cantë klasike nuk del kurrë nga moda, dhe këtij parimi ne nuk i shqitemi, por duhet ta pranojmë se dhe tendencat e reja janë interesante, sidomos ato që lidhen me njërin prej aksesorëve më të domosdoshëm e dëshirueshëm.

  • Duket e thjeshtë, por një Gucci me logo dhe kushton 1400 euro

  • Canta e mbuluar me pellush- Loewe në formë lepuri, 1200 euro

  • Mini-cantë sateni, Theory , 340 euro mbahet në mbrëmje por edhe gjatë ditës

  • Canta me “tipare“ japoneze- Acne Studios, e kripur edhe kjo, 800 euro

 

  • Cantë dore, Danse Lente, 485 euro, praktike dhe komode përvecse interesante

  • E cuditëshme, por duket bukur: cantë e mbuluar me rrjetë- Staud, 350 euro

  • Balenciaga, model grafik, 950 euro ( mund të mbaje brenda dhe nje laptop)

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article