“Kopjet“ e yjeve? Njerëz normalë me ngjashmëri të frikshme!

A nuk është Marilee Leesley  një kopje e aktores Reese Witherspoon?

Tenisti rus Karen Khachanov mund të ishte vëllai i I Liam Hemsworth

Vëre në skenë Amethyst Rose dhe askush s`do ta kuptojë që nuk është Lady Gaga e vërtetë!

Studentja britanike Laura Cadman nuk gënjen kur thotë se ngjan me Taylor Swift!

Por sërish më shumë na befason sozia e Selena Gomezit, 23 vjecarja Sofia Solares.

Këtu tani mbetemi pa fjalë: Janice Garay apo Jennifer Lopez? Kush është kush?

Emma Watson, për hir të së vërtetës është pak më ë bukur se kopja e saj!

Sozia e Arjana Grandes është padyshim kampionia këtu: quhet Jacky Vasquez,  e mbase në rrugë, njerëzit i kërkojnë autograf!

Nuk është Angelina Jolie 20 vjet më e re, është Chelsea Marr!!

Kush është Kimi këtu, dhe kush Kamilla Osman?

Dhe kjo e fundit është për t`ju bërë të shkriheni së qeshuri: djali e John Legend, a nuk është kopja më e mirë nga të gjitha?

 

 

Previous ArticleNext Article