Postoi fotot e cuditëshme, vërshojnë imitimet në internet dhe vënia në lojë e Victoria Beckhamit! 0

Na habiti në fakt, me ato fotot e publikuara këto ditë, me te cilat kremtonte 10 vjetorin e kthimit në pjesë të botës së modës. Dhe me sa duket, nuk kemi qenë të vetmit që u befasuam, mbi të gjitha nga fakti që Victoria duket tip shumë serioz ( buzëqeshja e saj nëpër foto është si ajo e Mona Lizës, mezi duket!!)). Përdoruesit e internetit nuk ia kanë përtuar, por kanë krijuar variantet e tyre të të treja fotove të Victorias, te cilat praktikisht, të vdesin së qeshuri. Gjykojini vetë!

Previous ArticleNext Article