Super-Marios, artistit të make up-it te Kim Kardashian, ia gjetëm hobin e fshehtë!! 0

Edhe aq shumë nuk gërrmuam në fakt, sepse Mario nuk na la, e tregoi vetë i pari në Instagram: eshte loja me “adashin“ e vet teknologjik, Nintendo x SuperMario!

Ke mbetur fëmijë thellë brenda shpirti, apo jo e pyet një ndjekës. Komentet janë të shumta, dhe një pjesë e tyre lavdërojnë..cfarë do thoni ju? Artistin e njohur e kanë mbytur lëvdatat tashmë, po njerëzve u pëlqen shumë edhe dhoma e tij! Dedivanovic, shqiptari që është kujdesur për make-upin e Kim Kardashianit ka bërë goxha emër në Shtetet e Bashkuara, por me këtë postim, sërish na tregoi se thjeshtësia nuk i mungon!

Previous ArticleNext Article