Jona Spahiu bëhet nënë, vjen në jetë fëmija i saj i parë!

E ndoqëm me shumë vëmendje dasmën e bukur të saj, shtatzaninë që e bëri të ndihet krejtësisht e plotësuar dhe tani,  bëhemi dëshmitarë të fundit të pritjes së ëmbël për moderatoren aq të të këndshme  e të dashur nga publiku.

Jona ka sjellë në jetë një djalë, fëmija i parë i saj. Dasma e moderatores së ëmbël me biznesmenin Frenkli Ymerin u mbajt përpara tre muajsh, ndërkohë që lidhja e tyre e dashurisë duket se zgjaste prej vitesh.

Jona ishte mjaft aktive deri ne fund të shtatzanisë, duke dalë madje edhe për “jetë nate“. Duket që i ka ecur shumë mbarë. Urojmë që kështu të vazhdojë edhe më tej për të dhe për bebushin!Previous ArticleNext Article