Eli Fara flet për dashurinë: “Për momentin…

Këngëtarja e mirënjohur Eli Fara ishte e ftuar në emisionin “Rudina” dhe i është përgjigjur ndër të tjera pyetjes së një fanseje se nëse për momentin është e dashuruar apo jo. Eli për herë të parë është përgjigjur në mënyrë të drejtëpërdrejtë pa i bërë bisht “Jo, për momentin nuk jam e dashuruar”- deklaroi këngëtarja duke konfirmuar kështu se semra e saj është e lirë.

Sigurisht nuk kishte si të mungonte edhe pyetja lidhur me imazhin e këngëtares se nëse ka bërë apo jo operacione plastike, pyetje të cilës Eli i është përgjigjur “Shih e shkruaj”, duke ia lënë gjykimin në dorë publikut.

Previous ArticleNext Article