Majk ndryshim 360 gradë: nga indiferent ndaj djalit, tani publikon foto me të ( dhe ja si e quan me përkëdheli)!

Është kritikuar ashpër për indiferencën e treguar ndaj të birit, por me fotot e publikuara së fundi, Majk na tregon një ndryshim të madh!

Roani është rritur goxha dhe i ati, i ka vënë një “ nofkë“ shumë të bukur,  e cila përshtatet më së miri me tiparet e celura të vogëlushit. Këngëtari e quan “ My Viking“- vikingu im. Kjo gjetje u interpretua dhe si ndikim nga seriali “ Vikings“. Mbase Majku është fans i tij, nuk I dihet. Por emrin ama e ka gjetur shumë të goditur vërtet. Vogëlueshi është i adhurueshëm! 

 

Previous ArticleNext Article