10 cizme të bardha që do t`i adhuroni! 0 297

Është një ngjyrë mjaft e vështirë tek këpucët, këtë duhet ta pranojmë. Një vijë shumë e lehtë e ndan cizmen e bardhë mes elegantes dhe vulgares. Por këtë sezon, ajo ka nisur të shfaqet gjithmonë e më shumë si përzgjedhje e mjeshtrave të modës, të cilët e dine se c`bëjnë. Ja 10 modele që  thyejnë tabutë:Previous ArticleNext Article