Emocioni i Meghan Markle pas ribashkimit me fustanin e nusërisë, është i jashtëzakonshëm ( s`e kishte parë që prej asaj dite!!).

53 vende, oh Zot i madh, tha Meghani kur preku vellon që mbajti ditën e dasmës së saj, e cila është zbukuruar me një lule tipike nga secili prej 53 shteteve te Commonwealth-it. Për 37 vjecaren, kjo ishte hera e parë që ribashkohej me fustanin  e vet të nusërisë që nga dita kur lidhi kurorë më princin Harry.

Meghani nuk e përmbajti dot entuziasmin kur preku rrobën e vecantë nga kreu deri tek këmbët, të cilën me sa duket, aq e zënë sa ka qenë me përgatitjet e ceremonisë, nuk ka mundur ta kundrojë e ta shijojë më aq qetësi sa do të kishte dëshiruar.

Ne ndërkohë vumë re dhe një detaj tjetër: në ritakimin me fustanin e nusërisë, ish aktorja mbante veshur të njëjtin veshur me te cilin u pa një ditë përpara dasmës, gjatë takimit me të ëmën.

 

Previous ArticleNext Article