Ndjekësja i thotë të rregullojë hundën, reagimi i Klaudia Pepës e lë pa përgjigje!

Është bukur kur ke njerëz që të admirojnë; te jep forcë për ta vlerësuar dhe ti më shumë veten e për të bërë përpara. Por duhet të jemi realistë: është e pamundur të të duan të gjithë. Cështja është nëse ti do të zgjedhësh apo jo t`i kthehesh me të njëjtën monedhë atyre që të bezdisin, duke rrezikuar edhe të dalësh nga vetja. Klaudia Pepa zgjodhi të mos e bënte.

Ndjekëses, që fare pa takt e pyeti në rrjetet sociale: “përse nuk e bën hundën operacion, sepse e ke shumë keq“, balerina tërheqëse iu përgjigj me shumë qetësi: “më pëlqen kështu sic e kam“, e i dërgoi edhe një ikonë me puthje.

Previous ArticleNext Article