Stili perfekt për ditët me shi nga një prej fashionistave më të njohura sot, Olivia Palermo!

Olivia Palermo e bën veshjen në ditët me shi të duket shumë e thjeshtë dhe njëkohësisht, e bukur. Keto palicetatt e lëkurës të ngushta dhe të gjata deri tek kyci, kombinuar me cizme të shkurtra elegante dhe një pardesy ngjyrë bojëqielli të ëmbël pastel na lanë pa fjalë!  Ky është padyshim kombinimi i saj fitues, megjithatë Olivia ka dhe veshje të tjera interesante për vjeshtën. 

 

 

Previous ArticleNext Article