9 aksesorët e flokëve që duhet të blini këtë vjeshtë

Çfarë ka qenë e vjetër dhe aspak moderne është kthyer sërish në modë dhe është ‘cool’. Kësaj here po flasim për aksesorët e flokëve, disa prej të cilëve, dikur harroheshin në rafte dhe s’përdoreshin kurrë ose i kemi parë dhe as që e kemi marr mundimin t’i blejmë. Më poshtë gjeni aksesorët thelbësorë që i duhen flokëve tuaj për vjeshtë 2018.Previous ArticleNext Article