Me një video prekëse, Jona Spahiu zbulon emrin dhe momentet para lindjes së djalit

Jona Spahiu u bë nënë 4 ditë më parë dhe vetëm sot ka zgjedhur të publikoj momentet pak para se i biri të vijë në jetë, ato pas lindjes si dhe të na shuaj kuriozitetin e emrit. Djali i moderatorës është quajtur Raiden që do të thotë “Zoti i Dritës dhe Vetëtimës” dhe siç shprehet edhe vet në Instagram i ka ndriçuar jetën asaj dhe bashkëshortit.

Previous ArticleNext Article