Arbana Osmani, të djelën e kalon me djalin ( dhe vishen njësoj)!

Moderatorja e njohur është përgjithësisht e rezervuar kur vjen fjala tek jeta private. Por këtë herë na e ofroi një detaj më shumë: na tregoi përmes Instagramit se të djelën e ka shijuar me djalin, në një mënyrë mjaft të vecantë: të dy janë veshur gati njësoj.

E kemi parë këtë gjë tek disa VIP-a sidomos të huaj, por më shumë sikur e kishim vënë re tek ato që kanë vajza. Arbana na tregon se s`ka receta për këto punë: dhe të dy duken kaq të këndshëm bashkë! Moderatorja për cdo rast, ka bërë kujdes që fytyrën e djalit ta mbulojë. Vetë ndërkohë duket shumë e relaksuar dhe e kënaqur! Përse të mos jetë!

Previous ArticleNext Article