Eva Longoria duket e mrekullueshme ndërsa kujdeset për djalin, dhe bën njëkohësisht ushtrime fizike!

Nuk ndahet nga i biri as në momentet që mund t`ia kushtonte vetes. Eva Longoria është fotografuar në park, ndërsa mbulon djalin me puthje dhe njëkohësisht bën ushtrime stretching-u.

Aktorja është shfaqur sërish pa pikë make up-I, krejtësisht e relaksuar dhe e përqëndruar tek foshnja e saj. Ajo nuk e lëshon nga duart për asnjë casrt; adhurimi për të birin është mëse i qartë. 

Eva dhe Santiago janë bërë praktikisht një dyshe e pandashme. Djali tre muajsh është i pari për Evën, ndërsa i shoqi, Jose Baston ka dhe fëmijë të tjerë nga lidhjet e mëparshme.

Previous ArticleNext Article