U be xheloz për lidhjen e saj te re, flet për herë të parë ish bashkëshorti i Jennifer Aniston ( dhe rrëfen një sekret të aktores)!

Deri më tani, Justin Theroux kishte preferuar heshtjen. Por aktori më në fund është hapur tek New York Times për ndarjen me Jennifer Aniston. Edhe pse shkëputja u kthye në një makth të vërtetë publik, Justin rrëfen se nuk ka gjë tjetër përvecse respekt për ish bashkëshorten.

Ishte një nga ato gjëra që të thyen zemrën thotë ai, duke mos mohuar vuajtjen. Jennifer i paska vuajtur interpretimet e bëra nga njerëzit sipas të cilave, ajo është e pazonja për të mbajtur një burrë të lidhur pas vetes, apo edhe fjalët se refuzon të ketë një fëmijë pasi është egoiste dhe shumë e angazhuar ndaj karrierës.

Për këtë arsye dhe u përpoq të tregonte gjatë një interviste në muajin gusht se nuk i është thyer zemra nga kjo ndarje, por Justin këmbëngul se nuk është ashtu. E vuajtëm të dy, thotë ai, nuk ishte e lehtë për asnjërin prej nesh.Previous ArticleNext Article