E ka ndarë mendjen! Kur të jetë 40vjeç, nënë me fëmijë, Lori do të duket kështu!

Lori Hoxha në fotot e radhës të publikuara në Instagram na ka treguar përmes përshkrimit një dëshirë të sajën për të ardhmen.

E veshur me një këmishë me printe dhe pantallona xhins, pra me një veshje serioze, fashionistja ka treguar se ajo mendon se kështu si në këto foto do të duket kur të jetë 40 vjeç dhe kur fëmijët t’i ketë çuar te gjyshja.

 

Previous ArticleNext Article