David Beckham lyen flokët dhe sesi duket!!!!!!! 0 410

Fotot e fundit tregonin një problem të madh të tij me flokët. David Beckham është i pasur, i pashëm, i suksesshëm, por koha kalon për të gjithë dhe natyra bën punën e vet.Kurora e dendur e flokëve të Davidit ( për të cilin dhe u tha njëherë se mos kishte bërë ndonjë mbjellje), ka humbur qartazi në fotografitë e qarkulluara këto ditë në shtypin britanik.

Por tani, ai i mbush titujt sërish, me nje lyerje që është krejtësisht e dallueshme, dhe kjo vetëm një javë pas show-t me të cilin e shoqja kremtoi 10 vjet në industrinë e modës.

 

43 vjecari ishte mjaft i qeshur; duket i pëlqen pamja e re e cila është më e errët se ngjyra e celët bjonde e flokut të tij.

Previous ArticleNext Article