Elita Rudi bukurinë e paska marrë nga e ëma ( edhe motra nuk mbetet pas!!).

 

Më të shtrenjat e mia, nëna dhe motra shkruan moderatorja në Instagram, në krah të fotos që tregon se bukuria ka rrjedhur në genet e saj dhe të motrës nga e ëma. Arta Rudi por dhe motra, Natyra e kanë mbështetur fort Elitën duke bërë që tek ajo të ketë përpos dashurisë, edhe mirënjohje.

Edhe ngjashmëria me të motrën është mbresëlënëse; bukuroshja ishte veshur në dasmë me një fustan të mrekullueshëm të kuq dhe ishte e pamundur të mos e kuptoje lidhjen e gjakut me moderatoren, sepse duken gati njësoj!Jehona e dasmës së Elitës nuk ka reshtur ende, dhe kaq te bukur padyshim e bëri jo vetëm angazhimi i madh i organizatorëve, por edhe ai i familjes.

Previous ArticleNext Article