Përse mbretëresha Elisabetë ka një dorë fallso për të përshëndetur popullin!!!

Kur Meghan Markle të nisë turneun e saj të parë zyrtar jashtë kufijtë në krah të të shoqit, princit Harry, do t`i duhet të përshendesë shumë me dorë. Mbase këto përshendetje janë aq shumë, sa ndonjëherë ta këpusin krahun.

Dhe rezulton se mbretëresha Elisabetë ka një dorë robotike, të cilën edhe mund t`ua huazojë kur të marrin rrugën e Australisë, Zelandës së Re, Fixhit dhe Tongës. Kur monarkja vizitoi dhe ajo Australinë disa vite me parë, një grup studentësh i dhanë mekanizmin “përshëndetës“, të cilin ajo që atëherë e ka ruajtur si një thesar të vërtetë.

Ishte e bija, princesha Anne ajo që “ia nxorri sekretin“ dhe thotë se Elisabeta, e adhuron dorën fallco!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article