Arsyeja pёrse Lady Diana i lyente thonjtё gati gjithmonё me manikyr tё kuq!!

Princi Harry ёshtё i bindur se e shoqja, Meghan Markle dhe e ёma, Lady Diana, po tё ishin njohur do tё kishin qenё “mike pёr kokё““. Kjo sepse ka konstatuar plot gjёra qё nuse e vjehrrё i kanё tё pёrbashkёta. Qё tё dyja nuk  e kanё fshehur faktin qё nuk I durojnё gazetarёt, apo etiketёn dhe protokollin aq tё ngurtё mbretёror.

Rebelimin e kemi parё nё disa forma tё ndryshme: minifund, shpatullat zbuluar, pantallona. E duket se pjesa e kёtij rebelimi ka qenё dhe manikyri I kuq flakё, tё cilin Diana e vendoste shpesh. Ajo e pёrdorte rёndom modёn apo stilin pёr tё dёrguar mesazhe mosbindjeje tё tipit: “unё jam njё shpirt I lirё, disave mund tё mos i pёlqejё, por kёshtu jam gatuar“!!Previous ArticleNext Article