Cfarё pamje ka vajza e vetme e Elizabeth Taylor!!!!

 

Elizabeth Taylor konsiderohet sot njё legjendё pёr rolet e intepretuara, historitё e pafundme tё dashurisё por mbi tё gjitha pёr bukurinё e saj tё rrallё. Nuk ёshtё se i kam kёrkuar vetё bixhuteritё e rralla dhe bashkёshortёt e shumtё, pat rrёfyer nё njё intervistё aktorja qё u shua nё vitin 2011. Por kam pasur njё fat tё jashtёzakonshёm nё jetё, ka shtuar ajo.

 Elizabeth u martua tete herё dhe rriti katёr fёmijё, nga tё cilёt pati vetёm njё vajzё biologjike, Liza. Kjo e fundit mori nga e ёma vetёm sytё por nuk e trashёgoi dot bukurinё e jashtёzakonshme tё saj.Liza ёshtё skulptore dhe bёn njё jetё mjaft tё thjeshtё, larg shkёlqimit qё e rrethoi nёnёn e saj pёrgjatё gjithё jetёs.

 

Previous ArticleNext Article