Koleksioni pranverë-verë 2019 i Chanel është ‘wow’!

Moda sështë e thënë të tregojë asgjë. Ndonjëherë ne e kërkojmë shumë; kur moda në të vëretetë thjesht nuk është aty. Ndonjëherë moda është thjesht qejf dhe fantazi dhe këtë ka dashur të na serviri Karl Lagerfeld në koleksionin pranverë-verë 2019 të Chanel tema e së cilës kësaj here ishte plazhi. Modelet, të cilat me këpucët në dorë e këmbët zbathur në rërën e lagur, parakaluan në pasarelën prej rëre duke prezantuar krijimet e shtëpisë së famshme të modës. 

 

Previous ArticleNext Article