Monica Belluci mbush 54 vjec ( dhe duket mё e mirё sot se kur ishte 25!)..

 Mosha padyshim bёn tё vetёn dhe ashtu si mbi kёdo tjetёr, e ka lёnё gjurmёn e saj edhe tek njё bukuri  legjendare si ajo e Monica Belluccit. Aq mё tepёr qё aktorja, ndryshe nga shumё kolege tё saj, nuk ka bёrё ndёrhyrje estetike ( edhe pse nuk ёshtё totalisht kundёr tyre, pёrsa kohё bёhen mirё dhe pa ekzagjerime!!).Por fotot e rinisё sё hershme tё saj nuk tregojnё patjetёr njё bukuri dёrrmuese si ajo jemi mёsuar tё shohim nё ekran. Mund tё themi pra, se Monica ёshtё bёrё mё e mirё me kalimin e kohёs.

 

Previous ArticleNext Article