Roberti dhe Tuna, vazhdon “pёrplasja“ nё distancё; kёngёtari flet kёtё herё me njё foto!!!

Ёshtё e qartё tashmё se marrёdhёnia e Tunёs me kunatin nuk ёshtё nga mё tё shkёlqyerat. Pёrpara pak ditёsh, ajo foli pёr herё tё parё lidhur me relatat e saj me Robert Berishёn dhe Nora Istrefin. Nuk kam folur pёr ta nёpёr intervista, u shpreh kёngёtarja, pёr arsye se pёr mua nuk kanё vlerё. Flas vetёm pёr projekte dhe jo pёr njerёz tё parёndёsishёm; e vetmja gjё qё ka vlerё pёr mua nё kёtё fazё ёshtё familja ime qё do tё thotё : “unё, Patrisi dhe Tian“.

Pёrgjigja e Robertit nuk erdhi me fjalё, por me njё foto qё flet vetё: ai publikoi njё foto tё vёllait Patrisin me Tianin si pёr tё treguar kёshtu se pavarёsisht gjithshkaje, lidhja e tij me tё vёllanё nuk ёshtё cёnuar nga fakti qё nuk komunikon me Tunёn.

Previous ArticleNext Article