Deizi i mami Suadës sapo na e ëmbëlsoi ditën! 0 781

Pak ditë më parë ajo ka festuar ditëlindjen e saj të dytë! Që prej 15 shtatorit të 2016-ës Deizi është kryefjala e ditëve të mami Suadës ndaj dhe dita e ish-miss-it është e ndarë mes angazhimeve të saj si bizneswomen dhe vogëlushes Deizi, e cila sa më shumë kalojnë ditët aq më shumë po i ngjan mamit të saj.Suada ka ndarë një foto të vajzës në instagram dhe na e ëmbëlsoi ditën të gjithëve. E veshur me rozë dhe me floket e kapura bishtaleca, Deizi duket si një kukull e bukur!

Previous ArticleNext Article