Dieta që fshihet pas formave perfekte trupore të Bella Hadid!

Sekreti që fshihet pas figurës perfekte trupore të Bella Hadid është zbuluar nga nutricionisti i saj. Në një intervistë me revistën People Dr. Charles Passler tha se ajo e mban trupin në formë falë një diete që përmban shumë proteina, sasi të ulët karbohidratesh dhe yndyrna të shëndetshme si avocado dhe fruta të thata pasi nëse konsumon shumë karbohidrate bashkë me proteinat dhe yndyrnat e shëndetshme atëherë trupi do të përdorë karbohidratet si energji së pari.

Aktualisht Bella është modelja më e preferuar në industry dhe është pjesmarrëse në të gjitha pasarelat. Tani nutricionisti I saj na tregon se çelësi për një figurë të tillë është balancimi I konsumit të proteinave dhe karbohidrateve.

Trupi ynë pëlqen të përdorë karbohidratet si energji kështu që trupi përthith të gjitha karbohidratet dhe kur nuk ke më nevojë për energji kaloritë ekstra kthehen në dhjam, kështu që duke eleminuar karbohidratet dhe duke konsumuar më shumë proteina yndyrna të shëndetshme jo vetëm që nuk do të merrni më shumë kalori sesa duhet por energjia e trupit do të jetë e stabilizuar.Previous ArticleNext Article