Ori Nebiaj, ironi me femrat qё pёrdorin botoks : “ Jam natyralisht kёshtu“!!

Disa nuk e kanё problem ta pranojnё, por nuk janё tё pakta femrat qё i mohojnё kategorikisht ndёrhyrjet, fillerat e botoksin, edhe pse fytyra e tyre e tregon qartё se “ёshtё punuar nё tё“!  Ori Nebiaj zgjodhi njё mёnyrё mjaft origjinale pёr tё ironizuar kёtё fenomen.

Ajo postoi njё foto ku fytyra e saj i ёshtё nёnshtruar qartazi photoshopit duke u transformuar nё mёnyrё tё tillё qё tё tregojё shenjat e punes sё njё mjeku estetist,  dhe i bashkangjiti kёtё mesazh: “E keni parasysh që vitet ikin e ti veç fryhesh e zbukurohesh e ç’rrudhosesh… Unë jo! Unë jam natyralisht kështu, pa filtra, pa fillera, asgjë”.

Nuk ёshtё hera e parё qё moderatorja  e prek njё temё tё tillё dhe gjithmonё ka treguar sё pёr tё ёshtё shumё e rёndёsishmё tё qёndrojё natyrale.Previous ArticleNext Article