Dolce & Gabbana në Dubai, rikrijojnë ëndrrën e Sheherazades!

Koleksioni i fundit i gjigandit të modës u prezantua në Dubai dhe përshkohej i tëri nga motive orientale. Njëmijë e një netët u shndërruan në një natë të gjatë Arabie për D &G, që sjell një afrim të ri mes botëve. Kjo sfilatë, “një edicion special“, i kushtohej e gjitha botës së Emirateve të Bashkuara arabe. Koleksioni i veshjeve unike shitet vetëm në Dubai ndaj dhe frymëzimi vjen prej andej. E në të, nuk kishte krijime vetëm për emrat, se kërkojnë dhe meshkujt që të vlerësohen apo jo? 

Previous ArticleNext Article