Valbona Selimllari e “bën përsëri“, nxjerr foton e vajzës dhe është një kopje e saj!!!

Vajza e ish Miss-it aq të dashur nga shqiptarët e shoqëron të ëmën ngado tashmë dhe Valbona Selimllari, ndonëse ka qenë tmerrësisht hermetike në lidhur me identitetin e fëmijëve të saj të cilin e ka mbrojtur me fanatizëm, tashmë duket ka vendosur të heqë dorë nga rregulli i vet i hershëm. Në korrik, ajo publikoi për herë të parë foto me tre fëmijët e saj, dhe tani ka hedhur në Instagram një foto me të bijën në makinë ku fytyra e vogëlushes, Vivien, shihet fare qartë dhe nga sa dallojmë ne, ngjan shumë me mamanë e vet të famshme për bukurinë e saj!

Deri vonë, fotot e fëmijëve që dilnin tek tuk në mediat rozë ishin shkrepur nga paparacë, por këtë radhë, është vetë Valbona, ashtu si para pak kohesh, që e shkeli tabunë dhe ne jemi shumë të kënaqur për këtë!

 Previous ArticleNext Article