Linda Rama, “xing“ corapesh e atletesh me Zahon; duken të dy kaq këndshëm!!   0

Dashurinë e kryeministrit Edi Rama për corapet me ngjyra e dimë të gjithë; deri përpara disa kohësh, ishte ndoshta një prej tipareve dalluese të tij fakti që guxonte me kombinime të forta e të pazakonta, por që efektin e bënin, sepse tërhiqnin goxha vëmendje.

E duket se një gjë të tillë ka dashur ta shohë edhe tek i biri, sepse gjatë shëtitjes së fundit të tij me të ëmën rrugëve të Tiranës, në të gjithë veshjen e Zahos, corapet e bardha me vija të kuqe ishin gjëja e parë që binin në sy! Por e bukura është se dhe atletet e Linda Ramës kishin një dizajn të ngjashëm, dhe të dy, nënë e bir dukeshin kaq të këndshëm me këtë “xingun“ e vogël mes tyre!

 

Previous ArticleNext Article