Vëllezërit bëjnë dedikimin prekës për Blertën, vajzën që vdiq gjatë operacionit në gju!!!

Një vit nga vdekja tragjike e 16 vjecares Blerta Pepa gjatë një operacioni që konsiderohej minimalist, vëllezërit e vajzës i kanë bërë motrës së tyre një dedikim shumë të ndjerë. Blerta ishte e apasionuar pas muzikës e madje kishte marrë pjesë në show-n “Gjeniu i Vogël 6” .

Nisur pikërisht nga ky pasion i saj, vëllezërit i kanë kushgtuar një këngë. Ajo mban titullin “Si ta pranoj“ dhe Aurela Gace e ka nxjerrë pjesërisht në profilin e vet në Instagram, shoqëruar me komentin: “Wow, dedikimi i dy vëllezërve për motrën, së shpejti në këngë”. Njëri prej vëllezerve, Ermali e ka njoftuar edhe ai në llogarinë e vet në Instagram, shoqëruar me dedikimin prekës: “ Së shpejti, për zemrën tonë Blertën“. 

 

Previous ArticleNext Article