17 herë që Kate Middleton është veshur njësoj si Princeshë Diana! 0

Duke qenë dukesha e Kembrixh Kate Middleton është krahasuar shumë shpesh me vjerrën e saj, Princeshën Diana. Më poshtë ju paraqesim 17 foto ku ajo ngjan njësoj si Lady D.

Diana dhe Charles shpallin fejesën e tyre në Shkurt 1981; Kate dhe William shpallin fejesën e tyre në Nëntor 2010.

Diana merr pjesë në eventin e parë publik me Princin Charles në1981; Kate në Sun Military Awards 2011.

Diana ditën e dasmës së saj me Princin Charles në 1981; Kate në dasmën e saj me Princin William në 2011.

Diana në vizitën e saj të parë zyrtare në Uells 1981; Kate në dasmën e Laura Parker Bowles në 2006.

Diana dhe Charles prezantojnë William një ditë pas lindjes së tij në 1982; Kate dhe William prezantojnë George një ditë pas lindjes së tij në 2013.

Diana gjatë turit në Zelandën e Re 1983; Kate gjatë turit mbretëror në Amerikën e Veriut.

Diana në Zelanën e Re gjatë turit mbretëror të vitit 1983; Kate në fjalimin e saj të parë publik në vitin 2012.

Charles dhe Diana në Ayers Rock në Australi 1983; Kate dhe William në Ayers Rock në 2014-ën.

Diana në 1993 veshur me Casper Corran; Kate në paradën e Saint Patrick’s Day në 2014-ën.

Diana arrin nδ aeroportin e Birmingham veshur nga Catherine Walker në 1984-ën; Kate dhe Princi George mbërrijnë në Zelandën e re gjatë turit mbretëror të 2014-ës.

Diana zbret me Harryn në aeroportin e Skocisë në 1985; Kate, Princi William dhe George zbresin në Aeroportin e Australisë gjatë turit të tyre në 2014-ën.

Diana i dorëzon një çmim menaxherit të polos së Princit Charles në 1987; Kate viziton studiot Warner Bros. në 2013.

Diana me veshje të Catherine Walker në një paradë në Surrey 1987; Kate viziton Blatchley Park veshur nga Alexander McQueen në 2014.

Diana ka veshur një fustan të Catherine Walker në festivalin e filmit në Kanë në vitin 1987; Kate ka veshur një fustan Marchesa në një eveniment të Bafta në Los Angeles 2011.

Diana në Krishtlindjet e vitit 1993; Kate në Sovereign’s Parade në Royal Military Academy në Berkshire 2006.

Diana në vizitën e saj në Paktstan në 1996; Kate viziton Xhaminë Assayakirin në 2012-ën në Malajzi

Diana në ceremoninë Sunday Ceremony London në 1991; Kate në Sunday Ceremony London 2016

 

 

Previous ArticleNext Article