Lorik Cana: “ Sa lashë futbollin shtova 10 kg“!!!!

Ish kapiteni i kombëtarës shqiptare, Lorik Cana e rrëmbeu vëmendjen tek pasditja me “Rudinën“ përmes rrëfimit  të sinqertë të ndryshimit që kishte pësuar jeta e tij pas tërheqjes nga futbolli. Loriku simpatik dhe super në formë që shihnim në fushë i ndjeu shpejt pasojat e shkëputjes nga stërvitja intensive, cka u reflektua qartë në peshën e tij trupore.Mora 10 kg, rrëfen ai. Viti i parë ishte shumë i vështirë dhe akoma po punoj për të gjetur balancën. Ne, femrat i dimë mirë këto punë se lëvizjet e peshës na janë bërë pjesë e jetës, por sesi tingëllon kur e dëgjon një mashkull “të ankohet“ për të njëjtën gjë. Na e kuptoni hallin tani?

 

Previous ArticleNext Article