Pёrse Meghan Markle duhet tё ecё gjithmonё prapa Kate Middletonit! 0

Ёshtё thёnё me kohё se Meghan Markle ka pasur vёshtirёsi me pёrshtatjen ndaj disa rregullave tё ngurta qё duhen respketuar nga pjesёtarёrt e familjes mbretёrore. Disa madje, edhe i ka shkelur! Por nё pjesёn mё tё madhe tё rasteve, 37 vjecarja I ёshtё bindur etiketёs mbretёrore duke I fituar me shumё shpejtёsi aftёsitё dhe normat e njё dukeshe. Statusi i I ri saj nёnkupton ndёr tё tjera se duhet tё ecё prapa anetёrave tё familjes sё vet tё re.

Sigurisht, askush nuk ecёn pёrpara mbretёreshёs, por Meghanit i duhet gjithashtu tё ecё edhe prapa kunatёs sё saj, Kate Middleton. Sado mirё qё tё shkojnё tё dyja, protokolli mbretёror e dikton qё Meghani tё qёndrojё pas Kate-t, e cila nё renditjen e fronit llogaritet si mbretёresha e ardhshme, ndaj nё ceremonitё zyrtare, nuk mundet kurrsesi te dalё pёrpara saj.

Previous ArticleNext Article